RAJČIĆ & RIBIČIĆ

BUSINESS TO BUSINESS

Same početke svog rada firma Rajčić i Ribičić d.o.o. bilježi od 2009.godine otvarajući svoje skladište mješovite robe u Brelima. Nešto kasnije, skladište otvara i u Zagrebu gdje je i današnje sjedište.

U početku, firma se temeljila na uvozu repromaterijala i hobby programa, no komunicirajući s kupcima i slušajući njihove potrebe, započet je uvoz različitog asortimana. Cilj kojim se firma vodi jest omogućiti što širi asortiman različitog sadržaja stavljajući naglasak na pristupačne niske cijene i kvalitetne proizvode. Otvarajući maloprodajnu trgovinu u Ul.grada Vukovara 226e, kupcima se pruža mogućnost kupovine željenih proizvoda, a kako bi izjednačili potrebe kupaca u drugim gradovima, osnovana je podružnica u Splitu (Repromaterijali Ana). Naknadno se Rajčić & Ribičić d.o.o. širi na istočno tržište te je osnovan Hobi-reprocentar d.o.o. Mostar (BiH). Krajem 2014.godine izvršeno je preseljenje Hobi-reprocentar d.o.o (BiH) u poslovni i skladišni prostor čime su ostvareni preduvjeti za stvaranje respektabilne veleprodaje u Bosni i Hercegovini.

Kako bi velikim kupcima bila omogućena lakša nabava proizvoda koja obuhvaća područje hobista, cvjećara, umjetnika, škola, udruga, kolekcionara te mnoštvo drugih, veleprodajno skladište na Heinzlovoj odraz je zajedničke kvalitetne suradnje. Zahvaljujući velikom skladišnom prostoru, stvara se mogućnost preglednog izlaganja artikala, što uvelike olakšava opskrbu vlasnicima maloprodajnih trgovina, ali i svima ostalima.

Osim navedenog, Rajčić & Ribičić d.o.o. za svoje klijente diljem Europe uvozi proizvode iz Kine u kontejnerskom obliku. Putem svojih agenata u Kini, nastojimo postići najpovoljniju cijenu s proizvođačima te vršimo siguran uvoz u Hrvatsku uz proviziju od 5 %. Na temelju vaših naputaka i željenih proizvoda, uz stalnu komunikaciju s Vama, oslobađate se svih briga te mnoštva papirologije.

Potaknuti željom za rastom hrvatske ekonomije te nadom za vraćanjem života u hrvatskim selima, Rajčić & Ribičić d.o.o. otvara tvornicu u srcu Dalmatinske zagore. Proizvodnja coffe to go čaša, pakiranja za transport i hranu, reciklažnih proizvoda od prirodnih materijala samo je mali, ali vrlo značajan doprinos u stvaranju ekološke svijesti, što je ujedno cilj i daljnji poticaj za rad firme.

O našim proizvodima i uslugama govore brojni zadovoljni kupci i klijenti, što nam je ujedno i najveće osiguranje kvalitetne suradnje. Upravo zbog toga, obratite nam se s povjerenjem.

Adrese (Rajčić & Ribičić d.o.o.)

Maloprodajna i veleprodajna trgovina
Ulica grada Vukovara 226E
10000 Zagreb

Skladište i veleprodaja
Heinzelova 66, 10000 Zagreb

Proizvodnja
Stara škola, 22323 Nevest

Telefon: (+385) 99 527 1360
Email: repromaterijali@hotmail.com
Radno vrijeme: Pon-Pet od 08.00 – 20.00h

 

Kompanije i maloprodajne trgovine u kojima možete pronaći naš asortiman

Zagreb: Ulica grada Vukovara 226E, 10000 Zagreb (Repromaterijali)
Split: Vukovarska ulica 184, 21000 Split (Repromaterijali Ana)
Pula: Labinska ulica 2, 52100 Pula (Repro Istra)
Zadar: Ulica Ante Starčevića 23, 23000 Zadar (Repromaterijali Zadar)
Bjelovar: Dr.Ivše Lebovića 21, 43000 Bjelovar (Hobbytex)

Ambalaza.eu
Ambalaza.eu
Ambalaza.eu
Ambalaza.eu
Ambalaza.eu
Ekološka osviještenost

Naš cilj je sveobuhvatnost usluge te biti vaša prva business destinacija

 • 1
  Proizvodnja

  U našem proizvodnom asortimanu držimo različite vrste biorazgradivih ambalaža za uslužne djelatnosti.

 • 2
  Veleprodaja

  Naručite online ili posjetite naš veleprodajni centar koji sadrži više od 20000+ proizvoda iz širokog spektra asortimana

 • 3
  Consulting i uvoz

  Nudimo stručnu potporu i savjete te nudimo uslugu uvoza i izvoza proizvoda na iznozemna tržišta

 • 4
  Webshop i maloprodajna trgovina

  Naručite online svoje proizvode ili posjetite našu trgovinu u Zagrebu.

Zainteresirani? Slobodno nas kontaktirajte

Rajčić & Ribičić d.o.o. veleprodajni centar nalazi se na Heinzelovoj 66 u Zagrebu. Također nas možete kontaktirati mailom ili telefonskim pozivom na broj (+385) 99 527 1360
Pošaljite nam upit