RAJČIĆ & RIBIČIĆ

VELEPRODAJA

Sa svojim radom započeli smo kao veleprodajno poduzeće, nakon čega svoja vrata otvaramo i maloprodajnim kupcima u maloprodajnoj trgovini, a odnedavno se pojavljujemo na tržištu i kao tvornica specijalizirana za ambalažu. Rajčić i Ribičić d.o.o. veleprodajni centar na Heinzelovoj 66 u Zagrebu sadrži više od 20.000+ artikala te se prostire na 2000 m2 prostranog skladišnog prostora.

Asortiman koji možete pronaći jest hobby art repromaterijal za daljnju izradu unikatnih ručnih radova, koji isto tako možete preprodavati u svojim maloprodajnim trgovinama. Nadalje, u našom asortimanu možete pronaći glinu najviše kvalitete u omjeru s najpovoljnijim cijenama o čemu svjedoče brojni zadovoljni kupci koji izrađuju vlastite suvenire, skulpture i posuđe. Pružamo velik izbor plastičnih bočica za punjenje eteričnim uljima, kremama, tekućim pripravcima. U području magneta konkuriramo kao najpovoljniji u Europi, a osim toga, kod nas možete pronaći ambalaže za Vaše proizvode kao što su kartonske kutije, coffe2go čaše i papirnate slamke. Specijalizirani program odnosi se na božićni, uskršnji te cvjećarski program koji je jednako tražen i zastupljen u svim dijelovima Hrvatske putem Vaših maloprodajnih objekata.

Svoj veleprodajni fokus želimo staviti na hrvatske proizvođače suvenira, restorane, kafiće, pekare, slastičarne, trgovine s odjeljkom Hobby programa, cvjećare, manufakture krema, ulja i kozmetičkih preparata te industriju pošiljki i pakiranja…

Veleprodajni online katalog možete pronaći na linku www.repromaterijali.com

Za sve ostale upite slobodno nas kontaktirajte putem maila ili nas posjetite na
veleprodajnoj adresi Heinzelova 66!

Vaše zadovoljstvo naš je poticaj za daljnji rad! 

Uprava Rajčić & Ribičić

online_katalog

Kliknite na sliku za online katalog

Kontaktirajte nas

Adresa: Heinzelova 66, 10 000 Zagreb
Telefon: (+385) 99 527 1360
Email: repromaterijali@hotmail.com
Radno vrijeme: Pon-Pet od 08.00 - 20.00h
    Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.