RAJČIĆ & RIBIČIĆ

PROIZVODNJA

Razvijajući svijest o očuvanju okoliša te pridodajući na važnosti širenja iste, svakim segmentom svoga djelovanja nastojimo malim, ali značajnim postupcima biti odgovorni. Zbog toga smo sjedište naše proizvodnje otvorili u Hrvatskoj. Dalmatinska zagora, netaknute prirode, oaza srdačnosti i s uvjetima za daljnje razvijanje pogodovala je u konceptu stvaranja proizvodnje.

Specijalizirani smo za ambalažu, pakiranja za proizvode te s ponosom možemo reći da opskrbljujemo mnoštvo trgovina, pekara, restorana, kafića, slastičarnica, cvjećarnica i drugih objekata.

Svoj razvoj usmjerili smo prema ekološkoj proizvodnji, a želja i dugoročni cilj su nam ostvariti proizvodnju koja će u što većoj mjeri biti prijateljska za okoliš.

Ovdje možete pogledati posljednji katalog iz ponude. Katalog sadrži ponudu kartonskih pakiranja za transport i hranu, reciklažnih proizvoda te opp pakiranja. Također, proizvođači smo coffe to go čaša različitih dimenzija. Provjerena kvaliteta koja se odlikuje u čvrstoći gotovih proizvoda, posljedica je pomno odabranih prirodnih materijala. Osim navedenog, u ponudi ističemo papirnate slamke te drveni pribor.

Odnos čovjeka i prirode naše je težište, a pružanje mogućnosti Vama za uključivanje u stvaranje velike ekološke svijesti, naš je daljnji poticaj!

Uprava Rajčić & Ribičić

Transportne kutije

Za transport paketa i selidbu – u ponudi imamo troslojne i peteroslojne.

Kartonske ambalaže

Imate proizvod koji želite zapakirati ili imate restoran koji vrši dostavu? Tu smo mi!

Coffe To Go čaše & Papirnate slamke

Za sve nas kavoljupce

Papirnate vrećice

Bijele, natur, u boji i različitih dimenzija da odgovara baš Vama!

Slastičarski program

Lijep kolač traži i lijepa pakiranja!

OPP vrećice

Svaki proizvod treba dobar zaštitni omot

Kontaktirajte nas

Adresa: Heinzelova 66, 10 000 Zagreb
Telefon: (+385) 99 527 1360
Email: repromaterijali@outlook.com
Radno vrijeme: Pon-Pet od 08.00 - 20.00h
    Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.