RAJČIĆ & RIBIČIĆ

CONSULTING & IMPORT

Kako bismo Vam olakšali proces uvoza, pružamo Vam sasvim novo iskustvo kroz našu uvoznu uslugu.

Dugogodišnje partnerstvo s Kinom i Vijetnamom, rezultiralo je pružanjem naše usluge uvoza kojom si osiguravate lakši proces cjelokupnog uvoza. Ono što uključuje usluga jest smanjivanje papirologije te smanjivanje troškova dostave i ukrcaja, a pritom se ostvaruje i boljitak značajan za ostale aspekte uvoza.

Uz naše agente u Kini, pružamo mogućnost kontaktiranja odgovarajućih proizvođača, predstavljanje uzoraka proizvoda, zaključujemo poslove proizvodnje uz Vašu potvrdu te naposljetku vršimo predaju gotovih proizvoda.

Djelujući kao posrednici između Vas i stranog proizvođača, tijekom cijelog procesa naglasak stavljamo na ekonomičnost i kvalitetu, kako bismo izvršili uslugu uvoza na obostrano zadovoljstvo.

Uprava Rajčić & Ribičić

PROCES POSLOVANJA

Kako mi to radimo?

1

Prvi korak:

Dolazite s idejom, predloškom ili pitanjem o proizvodu koji želite proizvesti ili naručiti. Mi s vama prolazimo kroz proces ideje i pomažemo vam detaljnije analizirati mogućnosti i tržište.

Ambalaza.eu
Ambalaza.eu

2

Drugi korak:

Mi osobno (ili s vama) posjećujemo tvornicu – veleprodaju ili preko naše kompanije Hong Kong Dianlai Ltd. šaljemo naše agente da istraže proizvod , dogovore sastanak i ustanove najpovoljniju cijenu i trošak.

3

Treći korak:

Nakon detaljnog analiziranja i planiranja vršimo provjeru kvalitete i točnosti proizvoda, dostavljamo vam cijene i troškove te nakon vašeg odobrenja produkta i cijene krećemo u posljednju fazu ukrcaja i uvoza proizvoda u Europu.

Ambalaza.eu
Ambalaza.eu

4

Četvrti korak:

Vaš proizvod je stigao u Europu, provjeravamo da li su nastale greške pri posljednjoj fazi ukrcaja, kontaktiramo odmah ukoliko je došlo do nesporazuma te provjeravamo da li proizvod pristaje vašim zahtjevima. Nakon što je proizvod uspješno došao do vas, spremni ste za vaše uspješno poslovanje.

Kontaktirajte nas

Adresa: Heinzelova 66, 10 000 Zagreb
Telefon: (+385) 99 527 1360
Email: repromaterijali@hotmail.com
Radno vrijeme: Pon-Pet od 08.00 - 20.00h
    Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.