Ambalaža.eu – otvorena nova proizvodnja

Ambalaza.eu

Same početke svog rada firma Rajčić i Ribičić d.o.o. bilježi od 2009.godine otvarajući svoje skladište mješovite robe u Brelima. Nešto kasnije, skladište otvara i u Zagrebu gdje je i današnje sjedište.

U početku, firma se temeljila na uvozu repromaterijala i hobby programa, no komunicirajući s kupcima i slušajući njihove potrebe, započet je uvoz različitog asortimana. Cilj kojim se firma vodi jest omogućiti što širi asortiman različitog sadržaja stavljajući naglasak na pristupačne niske cijene i kvalitetne proizvode. Otvarajući maloprodajnu trgovinu u Ul.grada Vukovara 226e, kupcima se pruža mogućnost kupovine željenih proizvoda, a kako bi izjednačili potrebe kupaca u drugim gradovima, osnovana je podružnica u Splitu (Repromaterijali Ana). Naknadno se Rajčić & Ribičić d.o.o. širi na istočno tržište te je osnovan Hobi-reprocentar d.o.o. Mostar (BiH). Krajem 2014.godine izvršeno je preseljenje Hobi-reprocentar d.o.o (BiH) u poslovni i skladišni prostor čime su ostvareni preduvjeti za stvaranje respektabilne veleprodaje u Bosni i Hercegovini.

Kako bi velikim kupcima bila omogućena lakša nabava proizvoda koja obuhvaća područje hobista, cvjećara, umjetnika, škola, udruga, kolekcionara te mnoštvo drugih, veleprodajno skladište na Heinzlovoj odraz je zajedničke kvalitetne suradnje. Zahvaljujući velikom skladišnom prostoru, stvara se mogućnost preglednog izlaganja artikala, što uvelike olakšava opskrbu vlasnicima maloprodajnih trgovina, ali i svima ostalima.

Osim navedenog, Rajčić & Ribičić d.o.o. za svoje klijente diljem Europe uvozi proizvode iz Kine u kontejnerskom obliku. Putem svojih agenata u Kini, nastojimo postići najpovoljniju cijenu s proizvođačima te vršimo siguran uvoz u Hrvatsku uz proviziju od 5 %. Na temelju vaših naputaka i željenih proizvoda, uz stalnu komunikaciju s Vama, oslobađate se svih briga te mnoštva papirologije.

Potaknuti željom za rastom hrvatske ekonomije te nadom za vraćanjem života u hrvatskim selima, Rajčić & Ribičić d.o.o. otvara tvornicu u srcu Dalmatinske zagore. Proizvodnja coffe to go čaša, pakiranja za transport i hranu, reciklažnih proizvoda od prirodnih materijala samo je mali, ali vrlo značajan doprinos u stvaranju ekološke svijesti, što je ujedno cilj i daljnji poticaj za rad firme.

Coffe2go ambalaža eu

O našim proizvodima i uslugama govore brojni zadovoljni kupci i klijenti, što nam je ujedno i najveće osiguranje kvalitetne suradnje. Upravo zbog toga, obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sve Vaše upite.
    Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.